Zakelijk

Samenwerken?

Samenwerken is één van de pijlers van de website van recepten met groenten. Niet voor niets staan er ook recepten op die uit de koker van andere kookheldinnen komen. Dus dank u wel dat u ook geïnteresseerd bent in een samenwerking. Hieronder vind u meer informatie over de doelstelling en de doelgroep van “Recepten met groenten”.

Doelstelling

De doelstelling van deze pagina is het stimuleren van de consumptie van groenten. Gewoon lekker thuis, toegankelijk voor iedereen die lekker wil koken. Laagdrempelig. Omdat het gezond is en vooral ook kleur en smaak op je bord brengt. Gemiddeld eten we in Nederland 127 gram groenten per dag en dat zou volgens het Voedingscentrum eigenlijk 250 gram moeten zijn.

Daarnaast willen we de bezoekers van de pagina inspireren om lekker te koken en elke dag weer een mooie maaltijd te serveren. Voor het gezin of voor een diner thuis.

Doelgroep

Deze website is vooral gericht op vrouwen in de leeftijd van 25 – 55 jaar. Natuurlijk koken ook mannen en zullen we waarschijnlijk ook hen inspireren en is de leeftijd niet zo strikt. Gemeenschappelijke deler is vooral het lekker, en daarbij ook gezond, willen koken. Dagelijkse inspiratie wanneer je die even niet hebt en je op zoek bent naar een nieuw recept dat vooral niet te ingewikkeld is.

Social media

We hebben naast deze website ook een tweetal social media kanalen ingericht waar we direct contact zoeken met onze doelgroep, t.w. Facebook en Instagram. Wellicht dat daar in een later stadium nog andere kanalen bijkomen.

Bereik

Aangezien we net zijn gestart in januari 2017 gaan we nu bouwen aan het bereik van de verschillende kanalen. Updates zullen later volgen.

Advertentiemogelijkheden

Advertorial

Wilt u graag uw product onder de aandacht brengen en is dit product gerelateerd aan onze doelstelling/doelgroep? Dan is een advertorial een goede optie. Dit is een artikel waarin uw product, dienst of evenement onder de aandacht wordt gebracht. Het artikel wordt op maat gemaakt waarbij we zowel uw wensen alsook de doelgroep van Recepten met groenten meenemen. Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Colette Elting 06-22509140 of mail naar info@receptenmetgroenten.nl 

Banners

Wilt u graag uw product/dienst of bedrijf op elke pagina van Recepten met groenten zichtbaar hebben? Dan is een banner een prima optie! Een banner is een afbeelding of tekst die te zien is op de pagina’s en zal linken naar uw eigen website. Er zijn verschillende mogelijkheden ten aanzien van de looptijd van deze banner. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Review

Bent u op zoek naar een eerlijke review van uw product? Dan test ik het graag voor u. Een nieuw product of een product dat wel weer even onder de aandacht mag komen. Ik zal het product testen en mijn persoonlijke mening geven. Dat wil dus niet altijd zeggen dat dat positief hoeft te zijn, maar zeker wel eerlijk.

Winactie

Wilt u graag een winactie koppelen aan de review? Dat kan zeker! Daarnaast kan een winactie uiteraard ook los staan van een review. Winacties zullen ook worden gedeeld via de social media kanalen en zullen zorgen voor een grote interactie met de bezoekers van zowel de website als de social media kanalen.

Persberichten en producten toesturen

Ik ben dol op nieuwe ontwikkelingen in de voedingswereld en nieuwe productontwikkelingen. Stuurt u me dus gerust nieuwe producten, informatie over boekpresentaties, events en andere zaken. Persberichten en uitnodigingen ontvang ik dan graag via de mail. Wilt u producten toesturen? Neem dan even contact op voor mijn adresgegevens.

Ik kijk uit naar mooie samenwerkingen!

FonQ apparaten