Disclaimer reviews en advertorials

Reviews 

Op receptenmetgroenten.nl verschijnen regelmatig reviews van o.a. voedingswaren, kookboeken en keukenapparatuur. Dit zijn producten die ik zelf geproefd, gelezen of uitgeprobeerd heb.

Soms koop ik de producten zelf of  heb ik al in mijn bezit. Ik krijg ook regelmatig producten toegestuurd van fabrikanten, merken en bedrijven. Dit betekent niet dat ik er dan ook over zal schrijven. Ik moet overtuigd en enthousiast genoeg zijn over een bepaald product om erover te schrijven. Ben ik dat niet, dan kies ik er meestal voor om er niet over te schrijven.

Ik vind het heel belangrijk om eerlijk te zijn over de geteste en gereviewde producten. En ik zal altijd mijn eerlijke mening geven over het product, ook als het minder positief is. Dit zal ook gelden voor eventuele gastbloggers op deze site.

Advertorials recepten met groenten en SPONSORED content

Advertorials zoals banners,  of geschreven blogposts waar ik voor betaald krijg (de zogenaamde Sponsored berichten), zijn een bron van inkomsten voor receptenmetgroenten.nl.  Het dekt een aantal vaste kosten die ik heb om deze site draaiende te houden. Dus ik haal ook een bron van inkomsten uit deze website.

Wanneer het een samenwerking is of ik heb gratis spullen toegestuurd gekregen, dan zal ik dit altijd onderaan de blogpost vermelden. Het is zelfs mogelijk dat je alleen op social media een foto of uiting voorbij ziet komen. Met #spon laat ik dan zien dat het om een gesponserde plaatsing gaat.

De inhoud van een dergelijke advertentie of promotie is altijd door mijzelf geschreven en ik bepaal zelf of ik iets plaats of niet. Ik zal nooit een advertentie plaatsen of een samenwerking aangaan waar ik niet volledig achter sta.

Affiliate Links

Soms kun je in een artikel doorklikken naar een webshop, zoals bijvoorbeeld Bol.com. Vanwege de vele aanbevelingen die ik doe voor zo’n webshop, krijg ik een kleine vergoeding uitgekeerd. Uiteraard wordt er enkel gerefereerd naar items of webshops waar ik goede ervaringen mee heb. Plaats jij een bestelling via zo’n Affiliate link, dan help je mij dus ook een beetje.

Dank je wel alvast.

FonQ apparaten