Disclaimer gebruik website

DISCLAIMER

Alle teksten, recepten en foto’s op deze website zijn eigendom van receptenmetgroenten.nl, tenzij anders aangegeven. Op de website berust copyright ©  en niets mag zonder toestemming gekopieerd of gebruikt worden.

Mocht je een van mijn recepten willen overnemen voor non-commercieel gebruik, plaats dan altijd een link naar mijn blog en vermeld de bron.

Het is alleen toegestaan om foto’s van receptenmetgroenten.nl te gebruiken als hier vooraf toestemming voor is gevraagd. Uiteraard dient er ook een link naar mijn blog geplaatst te worden (bronvermelding). Gelieve hiervoor een mail te versturen naar:

colette@receptenmetgroenten.nl

Schending van dit copyright is wettelijk niet toegestaan en er zullen juridische stappen worden ondernomen wanneer dit wel gebeurd.

Hoewel deze website zo zorgvuldig mogelijk wordt samengesteld en onderhouden, kan het zijn dat de informatie typefouten of onjuistheden bevat. Aan de inhoud van bettyskitchen.nl kunnen geen enkele rechten ontleend worden. Bettyskitchen.nl is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die ontstaan is door het gebruik van deze website.

FonQ apparaten