Mooie borden

Mooie borden

Dol op mooie borden en serviezen

Mensen die me al wat langer kennen weten dat ik dol ben op serviezen en mooie borden. Verzamelaar is misschien een te groot woord, maar ik vind dat een gerecht dat met liefde is gemaakt ook mooi gepresenteerd mag worden. 

Ik koop regelmatig oudere borden en schalen, tweede- derde en misschien wel vierdehands. Ik gebruik zelfs nog mooie borden die vroeger bij mijn ouders thuis op tafel stonden.  Omdat ik een tafel die met aandacht is gedekt, en dan met allerlei verschillende borden en schalen, mooi! En weet je, je maaltijd smaakt er echt lekkerder door. Het oog wil namelijk ook wat.

Enthousiast

Ik word dan ook altijd erg enthousiast wanneer ik weer eens aan het rondneuzen ben bij bijvoorbeeld Bol.com , FonQ of  Cook&Co. Ik heb er een paar mooi borden uitgelicht voor je.  Misschien dat er iets tussen zit waar jij ook net zo blij van wordt als ik. Bestel je ze rechtstreeks via deze pagina, dan verdien ik daar ook een klein bedrag mee. 

Tokyo Design Studio Nippon Black

Wat een mooie sierlijke borden van Tokyo Design. Ze hebben meerdere designs die heerlijk kunt combineren. En geen bord is helemaal hetzelfde. Dat maakt het speels en luchtig. Mooi Japans product van Tokyo Design.

tokyo-design-studio-nippon-black-bord-25-7-cm

Klik hier wanneer jij ook van dit mooie Tokyo Design bord zou willen eten.

Royal Doulton Gordon Ramsay Maze

Deze prachtige collectie  van Royal Doulton is ontworpen door de populaire chef-kok Gordon Ramsay. Ik vind de kleur prachtig. Het is een servies van in totaal 12 stuks, vier diner-borden, vier ontbijtborden en vier kommen. Modern en eigentijds.

gordon ramsey lichtblauw

Klik hier om deze serviesset bij Cook & Co te bestellen.

 

Basisset van VT-wonen

Een prachtige basisset, 16-delig, in een neutrale kleur en een tijdloos design. Ideaal om als basis te gebruiken en kun je prima combineren met kleurrijke andere borden en kommen. Zo gebruik ik het zelf ook.

Ook een ideaal cadeau voor je zoon of dochter als basispakket. Toch?

vtwonen-serviesset-16-delig

Klik hier om deze basisset van VT wonen te bestellen bij FonQ.

 

Robuust en landelijk, Casa Vivante

Prachtige borden van Casa Vivante. Van stevig keramiek en geeft meteen een hele andere sfeer op je tafel. Het is keramiek in de mooiste texturen en glazuren, ambachtelijk en authentiek. Om elke dag van te genieten. En juist omdat elk bord weer anders is, is het op een unieke manier mooi. I like!

 

casa vivante grijs

Je kunt hier meteen klikken om deze stoere serie van Casa Vivante te bestellen bij Cook & Co

 

iittala Kastehelmi

Wow wat een prachtige kleur dat blauw! Doet me meteen denken aan de blauwe zee, vrijheid en vakantie. Dit bord van iittal  Kastehelmi is in 1964 ontworpen door de bekende Finse professor Oiva Toikka. Kastehelmi is het Finse woord voor dauwdruppel en verwijst naar de bellen die zich in het geperste glas gevormd hebben. Prachtig.

iittala-kastehelmi-plat-bord-26-cm

Klik hier om dit mooie blauwe bord van iittala te bestellen bij FonQ

 

Royal Doulton Pacific

Niet alleen het bord uit deze serie is mooi. Het hele servies is een plaatje en een brengt een frisse en stijlvolle sfeer op je tafel. Valt voor echt ook onder de categorie “mooie borden”

royal-doulton-pacific-dinerbord-28-cm

Klik hier wanneer je dit wit met blauw gestreepte bord wilt bestelen bij FonQ.

En mocht je het hele servies willen zien, dan kun je het beste even hier klikken! Het hele servies zien.

FonQ

Fonq.nl


4 thoughts on “Mooie borden”

Geef een reactie