Online recepten met groenten

Online recepten met groenten

Recepten met groenten…..

Waar ga jij aan beginnen? Een website met online recepten met groenten? Mijn kids kijken me verbaasd aan. Ze kennen me inmiddels en weten dat ik vaak met ideeën in mijn hoofd rondloop. Inherent aan een creatieve geest zullen we maar zeggen. Mijn hoofd staat nooit stil.

En zo ook met dit nieuwe project. Het gonsde al een tijdje in mijn hoofd, iets met groenten en fruit. Hoe dat zo komt? Ik zal het je vertellen.

Groenten en fruit alom

Ik mag als online marketeer mijn steentje bijdragen bij een importeur van groente en fruit. En daarmee dus elke dag bezig met deze heerlijk inspirerende producten. Een lust voor het oog al die kleuren en tongstrelend met al die smaken. En in die jaren heb ik heel wat soorten voorbij zien komen waar ik totaal géén weet van had.

Doelstelling is het inspireren van de professionele kok om meer met groenten en fruit te doen in zijn menu. Hoe kun je dat het beste doen? Door recepten te ontwikkelen met groenten in de hoofdrol. En dat ontwikkelen wordt gedaan door professionele koks voor de de professionele koks.

Liefde voor koken

En reden nummer 2 is mijn liefde voor het koken.

Ik ben dol op koken! Elke dag weer vind ik het heerlijk om lekker in de keuken aan de slag te gaan. Hoe druk of ik het ook heb, of misschien zelfs juist omdat ik het soms zo druk heb, het bezig zijn in de keuken is voor mij ultieme ontspanning.

recepten met groentenLekker mijn muziekje aan en lekker koken. Voor mijn gezin, zorgen dat het allemaal past in de drukke schema’s van werk, hockey, spinnen, gitaarlessen en allerlei andere verplichtingen. Ontspannen? Laat mij maar lekker in de keuken bezig zijn.

En dan natuurlijk ook nog de heerlijke dineetjes met vrienden. Vaak spontaan in de weekenden en vaak ook omdat we met vrienden hebben afgesproken. En dan vind ik het heerlijk om alles uit de kast te trekken. Soms een heerlijk gemakkelijk ovengerecht, groot stuk vlees en lekkere groenten en aardappelen. En soms, zeker wanneer we met de kookclub afspreken, een prachtig meergangen diner. Met alles erop en eraan. Heerlijk!

Inspiratie?

Ik ben wel echt een recepten-kok. Ik voeg wel mijn eigen smaakjes er aan toe, maar de basis is vaak toch wel een recept.

En dan is het echt lang leve internet of even terug in mijn keukenkast die vol staat met kookboeken. Ik google/bing wat af om een lekkere maaltijd op tafel te zetten. Elke avond weer. Omdat het samen eten ook een moment van rust is in een druk gezin. Ik vind het dan ook erg belangrijk dat we gewoon aan tafel eten, niet uit de pannen maar in mooie schalen. Omdat ik aandacht heb gegeven aan het koken en ik dan ook wil dat er aandacht is voor het eten.

En dat wordt wel gewaardeerd geloof ik. Mijn kids zijn inmiddels kritisch en dat vind ik fijn. Ze eten alles, kunnen het eten ook echt waarderen, maar zijn ook kritisch. Het ene gerecht mag blijven en een ander gerecht “hoef je niet nog een keer te maken”.

Recepten met groenten

Deze twee dingen samengevoegd maken dat ik met deze website ga beginnen. Inspiratie met groenten. Groenten zijn zo dankbaar om mee te koken. Het ziet er mooi uit, is smaakvol en ook nog eens ontzettend gezond.

Ik hoop dat ik jou ook kan inspireren. Laat me weten wanneer jij ook een mooi recept hebt, dan plaats ik het graag op deze website voor online recepten met groenten.

Groetjes, Colette

 

FonQ

Fonq.nl

Related Posts

Bloemkoolrijst wokken met garnalen

Bloemkoolrijst wokken met garnalen

Bloemkoolrijst wokken is weer een hele andere manier van koken met de o zo bekende Hollandse bloemkool. Bloemkoolrijst is kalorie-arm, je kunt gewone rijst heel makkelijk door deze variant vervangen, je kunt het met allerlei smaken combineren. Wat een vinding! Gerelateerd

Gevulde paprika

Gevulde paprika

Een gevulde paprika is altijd een feestje om te serveren. Mijn kinderen zijn er dol op en je kunt op een eenvoudige wijze een lekker gezond gerecht op tafel zetten. Dat er ook nog eens prachtig uit ziet met alle kleurtjes. GerelateerdGeef een reactie